Előfizetői tartalom

Orosz felderítő repült át Washington felett

MTI
Alacsony magasságban repült el több kulcsfontosságú washingtoni, illetve az amerikai fővároshoz közeli kormányzati épület felett helyi idő szerint szerdán egy orosz felderítő repülőgép - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió, hozzátéve, hogy mindez az amerikai kormány engedélyével, egy régóta fennálló orosz-amerikai megállapodás keretében történt.

Az orosz légierő fegyvertelen felderítő repülőgépe alig több mint 1000 méteres magasságban repült át a Capitolium, a Pentagon, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) épülete, valamint az Andrews légitámaszpont felett. Az orosz gép a fegyvertelen ellenőrző repüléseket lehetővé tevő Nyitott Égbolt-szerződés alapján jelent meg az amerikai légtérben, és a fedélzetén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés