Előfizetői tartalom

A Mészáros-papírok a magyar bitcoin

Nagy a hasonlóság a Mészáros-papírok és a bitcoin között: az emberek többsége nem tudja, mit vesz, de mivel mindenki azt veszi, ezért úgy véli, csak felfelé mehet az árfolyam, ezért ő is beszáll - mondta el véleményét a magyar és nemzetközi "sikersztoriról" a Portfolio-nak adott interjújában Horváth István, a K&H Private Banking igazgatója. Szerinte érdemes óvatosnak lenni a Mészáros-papírokkal és a bitcoinnal, és csak annyi pénzzel beszállni, amit nem sajnál az ember, ha rosszra fordulna a helyzet. Szó volt arról is, érdemes-e még beszállni a részvénypiaci raliba, mi lehet jó befektetési lehetőség 2018-ban és melyek most a magyar privátbanki piac legfontosabb aktualitásai.

Két hét van hátra a MiFID 2 életbe lépéséig. Hogy érzed, felkészültetek a startra? Technikailag igen, de más oldalról van még bőven teendő. A technikai felkészülésben nem szeretünk kompromisszumokat kötni, igyekszünk a megfelelésben együtt haladni a felügyeleti elvárásokkal. Az igazi kérdés az lesz, hogy a MiFID 2 életbe lépése hogyan hat majd az ügyfélkezelés minőségére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés