Előfizetői tartalom

Lakás helyett inkább garázsba érdemes fektetni

Magyarországon sokan csak lakásvásárláson gondolkodnak, miközben jobb befektetési lehetőséget jelenthet egy garázs megvétele. Autóból csak több lesz, az elmúlt években pedig jelentősen drágult a parkolási díj - hangsúlyozta Nagy Bertalan, az Equilor Private Banking igazgatója. Szerinte több jó befektetési sztori közül is válogathatunk jövőre, emellett a hazai részvénypiaci várakozásairól és a lehetséges nagy nyertesekről is beszél a Portfolio-nak adott interjújában.

Portfolio: Év végén lejárnak az első, 2010-ben indított TBSZ-ek. Adózási és költségoldalról mire számítson az, aki a befektetéseinek visszaváltása mellett dönt? Nagy Bertalan: A 2010-es TBSZ-nél két kimenetel van: továbbviszi az ügyfél a következő 5 évre vagy megszünteti ezt a számlát. Ha hozzá szeretne férni a pénzéhez, egy részét vagy az egészet fel akarja használni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés