Előfizetői tartalom

Ezek a hírességek haláluk után is milliárdokat keresnek

Portfolio
Ki ne tudná, ki volt Albert Einstein, John Lennon vagy éppen Marilyn Monroe? Azt viszont már biztosan kevesebben gondolnák, hogy ezek a hírességek még halálukat követően is milliárd forintokat keresnek. A Forbes nyomán összeállítottuk azt a tízes listát, amelyből kiderül, kik azok a híres emberek, sztárok és filmcsillagok, akik a legtöbbet keresik még most, haláluk után is.

10-8.. 10. Bettie Page, 10 millió dollárBettie Page amerikai modell 2008-ban, 85 éves korában hunyt el. A Playboy magazin egyik első Playmate-je vagyonának jelentős részét a fehérnemű és mennyasszonyi ruházati boltokból származó licenszdíjak teszik ki.Bettie Page, forrás: Europress/Getty9. Paul Walker, 10,5 millió dollárPár napja múlt két éve, hogy a híres amerikai színész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés