Előfizetői tartalom

Meglepetések a leggazdagabb magyarok listáján

Portfolio
Hónapokkal ezelőtt még a becslések szerint Magyarország leggazdagabbja Csányi Sándor volt, a Forbes friss listája szerint viszont trónváltás következett, Gattyán György 173,3 milliárd forintjával abszolút első. A 33 vállalkozót tartalmazó listára legalább 14 milliárd forinttal lehetett felkerülni, érdekesség, hogy most először találhatunk Simicska Lajos és Nyerges Zsolt vagyonára vonatkozó kalkulációkat.

A legfrissebb rangsor szerint már nem Csányi Sándor számít a leggazdagabb magyarnak, ezt a helyet Gattyán György vette át, aki a felnőtt tartalmakat kínáló livejasminnal lett milliárdos. A Forbes listájának dobogóján Gattyán György 174,3 milliárddal, Csányi Sándor 159,5 milliárddal, míg Demján Sándor 146,3 milliárddal állt. A Forbes magazin rendszeresen közöl listát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés