Előfizetői tartalom

Összegyűjtöttük a világ 10 legöregebb milliárdosát

Portfolio
Egy szingapúri üzletember lett a világ legöregebb milliárdosa a maga 98 évével, miután David Rockefeller, aki eddig birtokolta ezt a címet, néhány napja, 101 éves korában elhunyt. A világ tíz legidősebb milliárdosa között nem találunk 93 évesnél fiatalabbat, de felkerült a listára egy hölgy is, aki nem mellesleg a világ leggazdagabb nője is a Forbes listája szerint.

10-6.. 10. David Murdock, életkor: 93., vagyon: 2,7 milliárd dollárEgy utazó ügynök fiaként nevelkedett, később még a második világháborút is megjárta, ezt követően pedig az ingatlanpiacon próbált szerencsét. A Castle & Cooke cégén keresztül több lakóingatlant és kereskedelmi ingatlant is birtokol Arizonában. Kaliforniában, Floridában, Észak-Karolinában és Hawaiin....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés