Előfizetői tartalom

Koronavírus: Olaszországban már több halott van, mint Kínában

Portfolio
|
MTI
A koronavírus járvány korábbi gócpontjának számító kínai Vuhan nagyvárosból egyetlen új esetet sem jelentettek szerdáig, miközben az olasz, spanyol, francia, német és brit helyzet egyre csak romlik. Az olasz halálesetek száma már ma meghaladhatja a kínaiaknál regisztrált összeset (mintegy 3200 fő). Világszerte már 220 ezren betegedtek meg és közel 9 ezren hunytak el. Idehaza megjelent Orbán Viktor kormányfő szerdai bejelentéseiről szóló kormányrendelet, a pénzügyminiszter a Bankszövetséggel egyeztet, miközben Kormányinfó és Operatív Törzs tájékoztató is várható azután, hogy 58-ról 73-ra ugrott az itthoni fertőzöttek száma. Folyamatosan frissülő hírfolyamunk a témában.

2020. március 19. 21:57 Megosztás Elmarad a cannes-i filmfesztivál Elmarad a koronavírus-járvány miatt májusban a cannes-i filmfesztivál, amelyet talán egy későbbi időpontban tartanak meg - jelentették be a szervezők csütörtök este. A világ első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés