Előfizetői tartalom

A magyar autóipar vezérei nyíltan beszéltek a koronavírus okozta kihívásokról, elbocsátásokról, várható csődökről

A nagy magyar autógyárak és a meghatározó beszállítók működése a koronavírus okozta kényszerű leállások után stabil, a termelésük felfuttatásának egyedül a kereslet vártnál gyengébb alakulása szabhat gátat. Ennek, valamint a meghozott intézkedéseknek köszönhetően a szerződéses dolgozók munkahelye hosszú távon biztosított és bár vannak nehéz helyzetbe került beszállítók, döntő többségük képes lesz átvészelni a mostani borzasztóan nehéz időszakot. Ehhez viszont az állam szerepvállalására is szükség van, a már elindított támogatási programok továbbfejlesztése, újak bevezetése jelentősen hozzájárulhatna ahhoz, hogy Magyarország megőrizze és megerősítse a globális ellátási láncban betöltött szerepét, tovább fokozza tőkevonzó képességét az előttünk álló években. Többek között ezek derültek ki abból az exkluzív körinterjúból, amelyet a csütörtökön megrendezésre kerülő Járműipar 2020 online konferencia résztvevőivel, Topolcsik Melindával, Les Zoltánnal, Szászi Istvánnal és Urbán Lászlóval készített a Portfolio.

Járműipar: Forradalmi időszakban csapott le a koronavírus-járvány Találkozzon, kérdezzen a magyar autóipar meghatározó vezéreitől Ön is! Csütörtökön Járműipar 2020 online konferencia, ne maradjon le róla, már csak pár napig jelentkezhet: Információ és jelentkezés A koronavírus megjelenése mindenkit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés