Előfizetői tartalom

Erre vártunk: egyre biztosabb, hogy az omikron vet majd véget a járványnak

Portfolio
A koronavírus omikron variánsa rekordgyorsasággal terjed, viszont a korábbinál enyhébb tüneteket okoz – állapította meg egy friss dél-afrikai kutatás. A szakemberek szerint ha így folytatódik, akkor élesen elválhatnak egymástól az új esetszámok és a halálozási adatok, végső soron pedig ez a variáns hozhatja el a járvány végét.

Először Dél-Afrikában azonosították a koronavírus omikron variánsát, ezért hónapok óta kiemelt figyelem övezi az ország egészségügyi tapasztalatait. Pénteken tették közzé a legfrissebb kutatást, mely szerint a dél-afrikai kórházakban megfertőződöttek esetében a korábbinál enyhébb tüneteket okoz az omikron, ha pedig ez a tendencia folytatódik, akkor előbb-utóbb elválhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés