60 éves a közös piac: ez lehet az utolsó buli a britekkel

2017. március 20. 05:45    
nyomtatás
 
Magyarországon kiderül, hogy a drasztikus minimálbér-emelések hatására mennyivel emelkedtek a fizetések januárban, míg külföldön Janet Yellen amerikai jegybankelnök mond beszédet, Európából pedig friss konjunktúra-adatok érkeznek. Szombaton az Európai Gazdasági Közösséget, más nevén a közös piacot létrehozó Római Szerződések 60. évfordulójának alkalmából rendeznek nagyszabású EU-csúcsot az olasz fővárosban.


  • Janet Yellen Fed-elnök csütörtökön egy Fed-konferencián mond beszédet Washingtonban
  • EU-csúcs: Az uniós országok állam-, illetve kormányfői, valamint az európai intézmények vezetői gyűlnek össze Rómában, hogy megünnepeljék az EGK létrejöttének 60. évfordulóját. Az országok vezetői várhatóan egy közös nyilatkozatot is kiadnak, melyben elköteleződhetnek az EU megerősítése iránt. Ebből az Egyesült Királyság minden bizonnyal már kimarad, hiszen várhatóan március végéig hivatalosan is elindítják az Európai Unióból való kilépés folyamatát.

60 éves a közös piac: ez lehet az utolsó buli a britekkelCímlapkép forrása: AFP/Martin Bureau

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium