Előfizetői tartalom

60 éves a közös piac: ez lehet az utolsó buli a britekkel

Portfolio
Magyarországon kiderül, hogy a drasztikus minimálbér-emelések hatására mennyivel emelkedtek a fizetések januárban, míg külföldön Janet Yellen amerikai jegybankelnök mond beszédet, Európából pedig friss konjunktúra-adatok érkeznek. Szombaton az Európai Gazdasági Közösséget, más nevén a közös piacot létrehozó Római Szerződések 60. évfordulójának alkalmából rendeznek nagyszabású EU-csúcsot az olasz fővárosban.

Janet Yellen Fed-elnök csütörtökön egy Fed-konferencián mond beszédet Washingtonban EU-csúcs: Az uniós országok állam-, illetve kormányfői, valamint az európai intézmények vezetői gyűlnek össze Rómában, hogy megünnepeljék az EGK létrejöttének 60. évfordulóját. Az országok vezetői várhatóan egy közös nyilatkozatot is kiadnak, melyben elköteleződhetnek az EU megerősítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés