Előfizetői tartalom

83 ezer forintot költ egy átlag magyar havonta

Portfolio
Egy átlagos magyar ember 82,9 ezer forintot költött el havonta 2017-ben, ami reálértéken 5,1%-kal több, mint a 2016-os érték. Főleg rezsire és ételre költünk, de minden területen (szórakozás, alkohol, oktatás, egészségügy) többet költünk, mint tavalyelőtt és javul a lakosság okostelefonokkal és számítógépekkel való felszereltsége is.

82,9 ezer forintot költött egy átlagos magyar háztartás egy főre 2017-ben, ami 5,1%-kal nagyobb érték, mint a 2016-os - derül ki a KSH legfrissebb adataiból. Reálértéken a lakosság minden fogyasztási főcsoportban növelte fogyasztását; a legnagyobb növekmény a vendéglátásban tapasztalható (9,7%), míg a legalacsonyabb növekmény a lakásfenntartással és rezsivel kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés