Előfizetői tartalom

A britekről vitázik az EU a héten

Portfolio
A Fed és az Európai Központi Bank jegyzőkönyveire, a Japán GDP-re és a tengerentúli friss inflációs adatokra figyelhetnek a befektetők kiemelten a héten. Fontos lesz emellett a csütörtök-pénteki brüsszeli EU-csúcs is, ahol a menekültválság kérdései mellett elsősorban az Egyesült Királyság EU-tagságának feltételeiről tárgyalnak az uniós állam-, illetve kormányfők. Hétfőn az amerikai piacok ünnepnap miatt zárva tartanak.

Japánból érkeznek az előzetes negyedik negyedéves GDP-számok. A várakozások szerint - évesített értelemben - 0,7 százalékos lehetett a zsugorodás, ami az ötödik negatív negyedéves adat lenne az elmúlt három évben. Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke Brüsszelben szólal fel hétfőn délután az Európai Parlament gazdasági bizottsága előtt az idei első monetáris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés