FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

A bomba meglepetés sem kizárt Magyarország nagy csatájában szerdán

Portfolio
A papírforma szerint elutasítja majd szeptember 6-án az Európai Bíróság a magyar és a szlovák keresetet a kötelező menekültkvóta ügyében, de a közelmúltban éppen két hasonló témájú ügyben az Európai Bíróság a főtanácsnoki indítvánnyal ellentétes álláspontra helyezkedett - hívja fel bírósági forrásai alapján a bomba meglepetésre a figyelmet beharangozó anyagában a Bruxinfo.

Amint azt már mi is megírtuk: szeptember 6-ra tűzte ki az ítélethirdetést az Európai Bíróság abban az ügyben, amelyet Magyarország és Szlovákia kezdeményezett 2015 végén a 2015. szeptember ideiglenes, de kötelező érvényű menekültáthelyezés kérdésében, amelynek végrehajtása azt jelentené, hogy Magyarországnak 1294 menekültet kellene átvállalnia Görögországtól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés