Előfizetői tartalom

A Brexit és Trump már borították az asztalt - Mi lesz a következő?

Portfolio
Sokak számára a 2016-os év arról lehet majd emlékezetes, hogy többször is megtörtént az elképzelhetetlen: előbb nyáron látszólag a józan ésszel szembe menve az EU-ból való kilépésre szavazott a brit választópolgárok többsége, majd a héten szintén meglepetésre Donald Trumpot választották az USA elnökének. Az elemzők szerint ezek az események mind a populizmus erősödését jelzik. De mi lesz a következő?

Már a brit népszavazás után mondhattuk volna, hogy ezután semmi sem tudja majd meglepni a befektetőket, aztán Trump győzelme hozta az újabb meglepetést. Mondhatnánk, hogy innen aztán már tényleg semmi nem okozhat hasonló meglepetést, de ez sem lenne igaz. Éppen ebből kiindulva érdemes most összeszedni pár olyan eseményt, amitől a következő hónapokban még összerezzenhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés