Előfizetői tartalom

A hódító Putyin saját országát vágja tönkre

Az egész világ dühödt lázban ég és meg akarja tudni, hogy mekkora az oroszok felelőssége az inkompetens szakadárok produkciójában, melyben - feltételezhetően véletlenül - lelőttek egy polgári utasszállítót. Bizonyíték még nincs, de a részleteket egyre jobban ismerjük, Vlagyimir Putyin orosz elnök pedig a masszív propagandagépezetével sem nagyon bírja kimagyarázni már a történteket. Úgy tűnik, hogy az egykor érdekes feltörekvő piaci országot egyre inkább az elszigeteltségbe taszítja félelmetes elnöke.

Egyre tisztábban látni a felelősöket Vlagyimir Putyin nemrég kijelentette: "a maláj gép katasztrófájáért az ukránok a felelősök, hiszen ez nem történt volna meg, ha nem folyna háború az országban." Az állítás kisebb módosításokkal már igazzá is varázsolható: tényleg nem halt volna meg az a sok száz ártatlan ember, ha Putyin nem szít háborút a területszerzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés