Előfizetői tartalom

A külföldi piacokon nem áll le az élet

Portfolio
Ugyan a hét első két napja Magyarországon munkaszüneti nap, ami miatt a pénz- és tőkepiacok is zárva tartanak, külföldön nem áll le az élet. Japánban kamatdöntés lesz, és több fontos konjunktúra-mutató is érkezik. Európában vasárnap egy órával visszatekertük az időt, így a héten átmenetileg csak 5 óra időeltolódás van Washington és Közép-Európa között.

A hétfő lényegében csak Magyarországon szünnap, kedden pedig hazánk mellett az osztrák és a lengyel piacok tartanak zárva. A tengerentúlon csak ezen a héten vasárnap fognak átállni a téli időszámításra, így addig az 5 órás időeltolódás miatt az amerikai tőzsdéken magyar idő szerint délután fél 3-tól este 9-ig tart a kereskedés. Hétfőn a Honda és várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés