FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

A legrosszabbkor érkezett lesújtó londoni vélemény Magyarországról

Portfolio
Hosszú idő után megjelent az első, egyértelműen negatív külföldi elemzői vélemény Magyarországról, ha lehet azt mondani (az európai adósságválság felerősödése miatt), a legrosszabbkor. A Bank of America Merrill Lynch londoni elemzői kedden megjelent írásukban azon aggodalmuknak adnak hangot, hogy a kormány adósságcsökkentő terve kisebb lesz a vártnál és így veszélybe kerülhet Magyarország hitelminősítése is.

Két fontos kérdés Három évvel a globális pénzügyi válság kirobbanása után Magyarország "ikertöbbletet" tud felmutatni idén, miközben korábban még ikerdeficittől szenvedett. A meghirdetett költségvetési reformok, valamint az uniós támogatások esetleges devizapicaci átváltása (ahogyan tették azt Lengyelországban) mérséklik az ország kiszolgáltatottságát, azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés