Előfizetői tartalom

A magyarok többsége nem örül a Brexitnek

MTI
Egy héttel a Brexit-népszavazás után a felnőtt népesség háromötöde (60 százalék) szerint inkább rossz döntést hoztak a britek Magyarország szempontjából azzal, hogy kilépnének az Európai Unióból. A magyarok csaknem kétharmada (64 százalék) nem szeretné, ha Magyarország elhagyná az uniót - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

A megkérdezettek 60 százaléka szerint inkább rossz döntés a Brexit Magyarország szempontjából, 12 százalék szerint inkább jó döntés, míg 28 százalékuk nem tudott válaszolni vagy nem válaszolt. Minden párt szimpatizánsai között csaknem 60 százalékos vagy afölötti többségben vannak azok, akik magyar szempontból negatívan ítélik meg a britek kilépését. A Brexitet legkevésbé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés