Előfizetői tartalom

A minisztériumot nem lepte meg a Fitch karácsonyi "ajándéka" (2.)

Portfolio
A rövid távú leminősítések hosszú távon felminősítésekké válnak majd - áll a Nemzetgazdasági Minisztérium azon közleményében, amely a Fitch Ratings csütörtöki leminősítésre reagált. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter közben a HírTv-nek azt mondta, hogy "sokk érte a külföldi befektetőket a magyar válságkezelő intézkedések kapcsán, ezért minősítették le Magyarországot".

Nem meglepő a döntésKapcsolódó cikkünk2010.12.23 12:59 Leminősített minket a Fitch is! - Esik a forint és az OTPA Nemzetgazdasági Minisztérium sajnálatát fejezi ki, de nem tartja meglepőnek a Fitch Ratings mai döntését, miszerint egy fokozattal visszaminősíti Magyarországot. A leminősítő döntés fontos körülményeket hagyott figyelmen kívül - véli tárca és hozzáteszi:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés