Előfizetői tartalom

A müncheni támadó egy évig készülhetett a vérontásra

Portfolio
Thomas de Maiziere német belügyminiszter azt tervezi, hogy a müncheni tragédia után felülvizsgálja a fegyverhez jutás és fegyvertartás törvényeit, és javít azokon, szükség esetén. Pénteken a müncheni olimpiai parkban található bevásárlóközpontban egy 18 éves német-iráni fiatal lövöldözni kezdett és miután kilenc embert megölt, többeket megsebesített, öngyilkos lett.Fontosabb részletek Az első beszámolók szerint három elkövető lövöldözött a müncheni olimpiai park egyik bevásárlóközpontjában. Később kiderült, egy 18 éves német-iráni fiatal volt az elkövető, aki végül fejbe lőtte magát. A támadásban 15-en vesztették életük, köztük egy magyar fiú. Németország a támadás után felülvizsgálja fegyvertörvényeit. Az elkövető egy évig készülhetett a támadásra.

2016. július 24. 15:35 Megosztás Egy évig tervezte a támadást A müncheni lövöldözés elkövetője valószínűleg már egy éve tervezte a vérengzést, és megfogalmazott egy kiáltványt is - közölték a nyomozás vezetői vasárnap a bajor tartományi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés