Előfizetői tartalom

A nap ábrája - kullogni fogunk csak a régióban, ha nem váltunk sürgősen

Portfolio
Miközben a régió országai - köztük Magyarország is - abban reménykednek, hogy most jön el végre az igazi gazdasági felzárkózás időszaka, addig a Morgan Stanley elemzői meglehetősen kijózanító ábrát közöltek a növekedési kilátásokról. Ráadásul Magyarországnak még a cseheknél és a lengyeleknél is jobban össze kell kapnia magát.

Az elmúlt években a cseh, lengyel és magyar gazdasági növekedést a foglalkoztatottság bővülése és az uniós forrásbeáramlás is segítette, hosszabb távon azonban ezekre a tényezőkre nem lehet számítani - mondja a Morgan Stanley (MS). Az elemzőház szakértői mindhárom ország esetében 2030-ig számolták ki a potenciális növekedést a legismertebb módszerrel. Eszerint a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés