Előfizetői tartalom

A nap interjúja (?): "egy kecske is megverné a francia szélsőjobb jelöltjét"

Portfolio
Meglehetősen furcsa interjút hozott le a CNBC, amelyben egy francia politikai elemzőt, Thomas Guénolé-t kérdezték a közelgő francia elnökválasztással kapcsolatban. A szakértő olyannyira nem tart Le Pen végső győzelmétől, hogy szerinte egy kecske is megverné a szélsőjobbos jelöltet a végső csatában, a francia szavazók többsége ugyanis "allergiás" a szélsőjobbra.

Az interjú nagy részében a 2016-ban a politkai életbe üstökösként berobbant, mostanra favoritnak számító Emmanuel Macronról, illetve a korrupciós botrányba keveredett Francois Fillonról volt szó.Kapcsolódó cikkünk2017.03.02Kiterítette lapjait a legesélyesebb francia elnökjelölt2017.03.01Francia elnökjelölt: "ez egy politikai gyilkosság"Aztán feltette a riporternő a "nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés