Előfizetői tartalom

A németek is kiakadtak az oroszellenes amerikai szankciókon

MTI
Az amerikai szenátus nagy többséggel megszavazta az Oroszország, Irán és Észak-Korea elleni szankciókat megfogalmazó törvénycsomagot, amelyet Berlin és Peking élesen bírált pénteken, Moszkva pedig válaszlépéseket jelentett be a büntetőintézkedésekkel szemben. Steve Mnuchin amerikai pénzügyminiszter ezzel párhuzamosan újabb szankciókat jelentett be Irán ellen, miután Teherán csütörtök hajnalban ismét rakétakísérletet hajtott végre. Észak-Korea ma egy interkontinentális ballisztikus rakétát lőtt ki, amely 45 percet repült, mielőtt a tengerbe zuhant:

Kapcsolódó cikkünk2017.07.28Meglepő időpontban lőtte ki az újabb rakétát Észak-Korea (2.)Trump hatalmát is korlátozzák a lépésekA száztagú amerikai szenátusban csütörtökön este 98:2 arányban fogadták el a szankciókat megfogalmazó törvénycsomagot. A szenátusi szavazásra két nappal azt követően került sor, hogy a képviselőház szintén elsöprő többséggel - 419...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés