Előfizetői tartalom

A rendkívül fontos hívások napja lesz a holnapi

MTI
|
Portfolio
Csak úgy izzik a levegő az Oroszország ellen korábban bevezetett nyugati szankciók körül azok után, hogy a hírek szerint a frissen beiktatott amerikai elnök szombaton telefonbeszélgetésre készül Angela Merkel német kancellárral és Vlagyimir Puytin orosz elnökkel. A téma természetesen előkerült Theresa May brit miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök pénteki sajtótájékoztatóján is.

Donald Trump, a brit kormányfővel tartott sajtóértekezletén, újságírói kérdésre válaszolva leszögezte: még túl korai az Oroszország elleni szankciók ügyét megvitatni. Az amerikai elnök, aki szombaton délelőtt folytat telefonbeszélgetést Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, úgy vélekedett, hogy Kína pozitívan reagálna, ha "sikerülne jó kapcsolatokat kialakítanunk Oroszországgal"....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés