Előfizetői tartalom

Putyin fenyegetőzött

Portfolio
A kelet-ukrajnai szakadárok a harcok felújítására készülnek, orosz szakértők segítségével rádiólokációs teret és légvédelmi rendszert építenek ki - legalábbis ezt közölte csütörtökön Dmitro Timcsuk, a kijevi katonapolitikai kutatóintézet vezetője. A Süddeutsche Zeitung német napilap pedig arról számolt be, hogy Putyin a baltikumi államok, Lengyelország és Románia megtámadásával fenyegetőzött Petro Porosenko ukrán államfővel folytatott egyik tárgyalásán. Közben az ukrán statisztikai hivatal ma napvilágra hozta az augusztusi ipari kibocsátás adatait, amelyből kiderült, hogy több, mint ötödével(!) esett vissza az ipari termelés éves alapon Ukrajnában a fegyveres konfliktusnak köszönhetően.

2014. szeptember 18. 22:40 Megosztás Porosenko Obamánál Barack Obama amerikai elnök csütörtökön Petro Porosenko ukrán államfőt fogadta a washingtoni Fehér Házban. Az ukrán elnök elmondta, hogy az Ukrajnának nyújtott amerikai támogatás fokozását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés