Előfizetői tartalom

A választókat nagyon félrevezették - Új Brexit-népszavazást kell kiírni?

Portfolio
David Cameron és Theresa May felelőtlen politikai taktikázásával veszélybe sodorta az ország jövőjét, most ugyanis minden korábbinál valószínűbbnek tűnik, hogy a szigetországnak nem sikerül kedvező Brexit-megállapodást kötnie az Európai Unióval - írja véleménycikkében Martin Wolf, a Financial Times vezető gazdasági újságírója. A szakértő szerint jelenleg nincs esély újabb EU-s népszavazás kiírására, a végső határidő közeledtével azonban, miután kiderül, hogy milyen - valószínűleg nagyon rossz - megállapodást sikerül kötnie az Egyesült Királyságnak, sor kerülhet egy újabb, mindent eldöntő referendumra. Kérdés, hogy akkor nem-e lesz már túl késő hozzá.

Theresa May erőt és stabilitást ígért, de pontosan az ellenkezőjét hozta. A történeten jót nevethetnénk, ha nem lenne ilyen véresen komoly a helyzet.- kezdi elég karcosra sikeredett véleménycikkét Martin Wolf. Az elismert szakember szerint az EU-ból való kilépésről szóló népszavazást kiíró, valaha élt legrosszabb miniszterelnök, David Cameron, illetve a jelenlegi kormányfő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés