Előfizetői tartalom

A nap ábrája: megindult a tömeges kasszacsere

Portfolio
Már megközelítőleg ezer online pénztárgépet helyeztek üzembe, mondta a Magyar Nemzetnek Pankucsi Zoltán, az NGM adóügyekért felelős helyettes államtitkára. Az államtitkár szerint az adatok arra engednek következtetni, hogy a napokban megindult a tömeges csere. Csakhogy december végéig még be kell kötni nagyjából 204 ezret.

Tömeges kasszacsere... majd utolsó pillanatban Szeptemberben még csak 5 darab, november közepén 220 darab, mostanra - ezek szerint - 1000 darab online kasszát helyeztek üzembe és kötöttek be online kapcsolattal a NAV-hoz. Hogy ez miként aránylik az év végi tervhez, támpontot a kiadott regisztrációs kódok jelentenek. Bár korábban arról is lehetett hallani, hogy 400 ezer pénztárgép...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés