Előfizetői tartalom

Adókedvezményekkel támogathatja a kormány a biciklis közlekedést

Portfolio
Hamarosan a kormány elé kerül egy komplex javaslatcsomag, melynek lényege, hogy adó- és egyéb kedvezményekkel támogassák a kerékpáros közlekedés fejlődését. A Révész Máriusz kerékpárügyi kormánybiztos által jegyzett javaslat a munkáltatóknak biztosítana lehetőséget arra, hogy hatékonyabban támogathassák a munkába kerékpárral járókat - hívja fel a figyelmet az Index.

Ha a javaslatot elfogadják: A munkáltatók a jelenleginél kedvezményesebb formában tudnák támogatni azokat a dolgozóikat, akik biciklivel járnak be a munkahelyükre. Szintén jobb kondíciókkal vehetnének a munkatársaiknak BUBI bérletet, nagyjából úgy, ahogy most a BKV bérlet megvásárlását támogathatják. A munkáltatók szintén kedvezményes adóterhek mellett vásárolhatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés