Előfizetői tartalom

Brüsszel nekimegy a legújabb magyar dohánybiznisznek! (2.)

Portfolio
A belső piaci szabályozásért felelős biztos szerint sehol nem ennyire feltűnő Európában, hogy csak olyanok árusíthatnak dohányterméket, akiknek jó a kapcsolatuk a kormánnyal. Hamarosan kötelezettségi eljárás jöhet piaci diszkrimináció miatt - számol be az Eurologus az Indexen. Közben a kormány már reagált is: tájékoztatást kér az Európai Bizottságtól (EB), illetve Elzbieta Bienkowska belső piaci szabályozásért felelős biztostól.

Brüsszel nem ette megElzbieta Bienkowska, a belső piaci szabályozásért felelős EU-biztos az EUrologusnak azt mondta:a dohánykereskedelem gyanús szabályozása a következő fontos ügy, amelyben az Európai Bizottság hamarosan kötelezettségszegési eljárást indíthat Magyarország ellen.A legutóbbi lépés az volt, hogy a British American Tobacco - amelynek felügyelőbizottságába néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés