Előfizetői tartalom

Csalókra csapott le a Terrorelhárítási Központ

MTI
A gyanú szerint félmilliárd forinttal károsították meg a költségvetést annak a vagyonőri és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégláncolatnak az irányítói, segítői, akikre a napokban csaptak le a pénzügyi nyomozók, pénzügyőrök, valamint a Terrorelhárítási Központ munkatársai - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

Kuperczkó Adrienn közleményében azt írta: a tizenkét baranyai társaságból álló láncolat elején három őrzővédő cég szabályos szerződések alapján vállalta el a munkákat, amelyeket azonban nem saját alkalmazottakkal, hanem erre a célra alapított őrzővédő és munkaerő-kölcsönző cégek közreműködésével végeztettek el. Ezen alvállalkozó cégeket és a bankszámláikat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés