Előfizetői tartalom

Cséfalvay: többet nem változnak az adók

Portfolio
A 2013-as költségvetés korai tervezése és az EU-IMF delegáció holnapi Budapestre érkezése aktualitást ad a mai rendezvénynek - vezette fel Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság által szervezett hagyományteremtőnek szánt konferenciát a Magyar Nemzeti Bankban. Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára beszédében hangsúlyozta, hogy a 2013-as költségvetés korai elfogadása pótlólagos biztosítást nyújt a gazdasági szereplők számára. Az államtitkár szerint a kormány 300 milliárdos munkahelyvédelmi akciótervével lesz kerek a kormány foglalkoztatáspolitikája. Úgy vélekedett, hogy 1% körüli jövő évi növekedés mellett is tartható a 2,2%-os hiánycél.

Kapcsolódó cikkünk2012.07.13Négyszázmilliárdos aknát hagytak hátra a képviselőkRendhagyónak is tekinthetjük ezt a konferenciát, mert a Magyar Közgazdasági Társaság hívta össze a KT felkérésére - fogalmazott Kovács Árpád, aki egyúttal hagyományteremtőnek nevezné a mai eseményt, amelyen több országgyűlési képviselő jelen van. Részt vesz az eseményen Parragh László...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés