Előfizetői tartalom

Észbe kapott a kormány: olyan adót vezet be, amilyet még nem láttunk

Portfolio
Rendkívül különös módosító javaslatot nyújtott be szerdán a parlament gazdasági bizottsága nevében Bánki Erik, a bizottság fideszes elnöke. Úgy tűnik, hogy a kormány megfeledkezett arról, hogy korábban már döntött egy új adó bevezetéséről, és a jövő évi büdzsében emiatt nem tüntették fel. Most pótolják az ebből származó bevételt, vagyis felvitték a papírra, mert a papír sok mindent elbír.

Szerdán benyújtotta a gazdasági bizottság a részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslatot a jövő évi büdzséhez, ami 10 ponton írja át az eredeti tervezetet. Ebből kiderül, hogy a kormány több egyéni kormánypárti módosítást támogatott, amiről épp tegnap írtunk. A legszembetűnőbb javaslat, hogy a fogyasztáshoz kapcsolt adók közé beemelné a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés