Előfizetői tartalom

Évtizedek óta nem volt ekkora áfareform: bezárják az EU-s kiskapukat

MTI
Az Európai Bizottság az elmúlt huszonöt év legátfogóbb terveit mutatta be az EU áfaszabályainak reformjára szerdán, amely csökkentené az áfacsalás lehetőségét, továbbá javítaná, modernizálná és egyszerűsítené az áfarendszert a kormányok és a vállalkozások számára. Arról, hogy az áfacsalások miatt mekkora összegtől esnek el a tagállamok és milyen nagy előrelépést ért el a fehérítés terén Magyarország, alábbi minapi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó cikkünk2017.09.28Áfakiesés: Magyarország megint nagyot lépettPierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi biztosa elmondta, az Európai Unióban (EU) évente több mint 150 milliárd euró értékű áfa veszik el az adórendszer hibái és kiskapui miatt, így a tagállamok lényeges bevételektől esnek el, amelyet iskolák, utak felújítására és az egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés