Előfizetői tartalom

Ezekre fog lőni idén a NAV

MTI
Az adóhatóság revizorai az idén is mindent ellenőriznek, amit tavaly, így fókuszban marad többek között az internetes kereskedelem, kiemelt figyelemre számíthatnak az egyéni vállalkozók, a pénztárgépek használatát pedig kockázatelemzésen alapuló ellenőrzés váltja fel - ismertette Varga Árpád, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökhelyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Az elnökhelyettes elmondta: az adóhatóság négyezer revizora közel négymillió vizsgálatot végzett 2014-ben. Tavaly 225 ezer vizsgálat nyomán több mint 582 milliárd forintnyi megállapítás született. A feltárt nettó adókülönbözeten belül az áfa részaránya tovább nőtt, 86,5-ről 89,6 százalékra, míg az szja 3,9 (2013-ban 5,1), a társasági adó 1,7 (2013-ben 3,8), a járulékok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés