Előfizetői tartalom

Félelmetes részletek érkeztek az új állami támogatásokról

Több százezer családot érinthet az új otthonteremtési program - jelentették be legutóbbi tájékoztatójukon a kormány illetékes államtitkárai. Itt azonban az is rögtön kiderült, hogy e mögött részletes háttérszámítások nincsenek, a pontos költségvetési fedezet sem ismert. A tájékoztatón mindemellett fontos, eddig nem hallott részletek is elhangzottak az új ingatlant építők áfa-visszaigénylésével kapcsolatban is.

Mindenkit a kormány által december végén bejelentett új otthonteremtési támogatási program részletei érdekelnek. Minden bizonnyal az óriási érdeklődés és a számtalan nyitott kérdés miatt január 2-án sajtótájékoztatót tartott Novák Katalin családügyért felelős államtitkár (EMMI) és Hornung Ágnes pénzügyekért felelős államtitkár (NGM). A sajtótájékoztatóról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés