Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a PM: néhány adóváltozás már idén hatályba lép!

Portfolio
Bár a minap elfogadott adó- és kapcsolódó törvénymódosítások zöme 2019-től lép hatályba, vannak fontos kivételek is, és ezekre hívta fel mai közleményében a figyelmet a Pénzügyminisztérium. Ennek oka, hogy már a Magyar Közlönyben is megjelent a jogszabály, azaz kihirdették, de a hatályba léptető rendelkezések eltérő dátumokat tartalmaznak egy egyes területeken.

Az idei évi változásokrólA jogszabály jellemzően a jövő évi adóváltozásokat tartalmazza, azonban számos rendelkezése már idén hatályba lép. Ezek az alábbiak: Az egyszerűsítés érinti a vámigazgatási eljárást is, ugyanis az eddig párhuzamosan alkalmazandó vámigazgatási és eljárási bírság közül, az utóbbi megszűnik, szerepét a mulasztásos jellegű vámigazgatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés