Előfizetői tartalom

Különadóval szívatná a multikat Lázár és Varga

Portfolio
Az élelmiszerbotrányra hivatkozva újabb, a külföldi tulajdonú élelmiszerláncok szívatására kitalált javaslatcsomagot nyújtott be a kormánynak Lázár János és Varga Mihály. Az Index megszerezte az előterjesztést, amely szerint többek között évi 20 milliárd forintot szednének be az áruházaktól a parkolásért, kötelezően felvetetnének embereket a boltokba, durván szabályoznák, hogy a cégek mennyi pénzt költhetnek reklámra, és megsarcolnák az áruházak ingyenes buszjáratait is.

Uniós Források 2017 Lázár János előadást tart a Portfolio Uniós Források 2017 című konferenciáján március 23-án. Előadásában kifejtheti nézeteit ebben a témában is. Információ és jelentkezés Megkérdeztük a Miniszterelnökséget, a tárca válasza itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2017.03.08Új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés