Előfizetői tartalom

Lehet, hogy Ön lesz a következő?

Portfolio
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az utóbbi évek legnagyobb volumenű akciójával folytatta a vendéglátóhelyek ellenőrzését. Kétszáz NAV-os belvárosi éttermekben, kávézókban és kocsmákban töltötte a szombatját, nem öncélúan. Volt olyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtát sem kaptak a vendégek - közölte a NAV Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága.

A NAV szombaton az utóbbi évek legnagyobb szabású, összehangolt ellenőrzésével folytatta a vendéglátóhelyek vizsgálatát. A főváros frekventált helyszíneire koncentráló akcióra az ország valamennyi régiójából érkeztek az adó- és vámhivatal ellenőrei. A kétszáz revizor és pénzügyőr kora délutántól hajnalig mintegy kétszáz éttermet, kávézót, kocsmát és fagyizót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés