Előfizetői tartalom

Lesújtottak a NAV-ra, az NGM védekezik

Portfolio
Miután az Állami Számvevőszék szerdán közzétette a NAV (korábban APEH) ellenőrzéséről szóló jelentését és benne kemény megállapításokat tett, az adóhatóságot felügyelő Nemzetgazdasági Minisztérium közleményben reagált. Az NGM megítélése szerint az ÁSZ "nem tárt fel durva hibákat", de azért fontos üzenetet küldött Varga Mihály tárcája az adóhatóságnak.

Az NGM üzent azért a NAV-nak"Cél az adóhatóság hatékonyságának javítása" címmel adott ki közleményt az NGM, melyben az Állami Számvevőszék NAV-ról megjelent ellenőrzésére reagált. A tárca ebben úgy vélekedik, hogy Az Állami Számvevőszék idén is ellenőrizte a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, amelynek során - az elmúlt évekhez hasonlóan - durva hibákat nem tártak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés