FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Megszavazták a médiaadót! (3.)

Portfolio
A reklámokból származó árbevétel, valamint a saját célú reklámok költsége után adót kell fizetnie a jövőben a médiavállalkozásoknak, kiadóknak, a szabadtéri reklámhordozók hasznosítóinak, az internetes reklámok közlőinek. A "reklámadónak" nevezett új adóról szóló törvényjavaslatot szerdán meg is szavazták a parlamenti képviselők. A szakmai szervezetek elutasítják a ma megszavazott reklámadót.

Átment A reklámadó néven elhíresült új adónemről szóló törvényt 144 képviselő támogatta. 112 fideszes képviselő, 16 jobbikos és 16 KDNP-s honatya nyomta meg az igen gombot, míg az MSZP és az LMP, valamint a függetlenek ellenezték összesen 30 szavazatukkal. A törvény értelmében a médiaszolgáltatóknak a reklámárbevételük után sávosan kell a jövőben adót fizetniük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés