Előfizetői tartalom

Örülhetnek a vendéglátóhelyek: jelentős adócsökkentés jöhet

Portfolio
Év végéig megszületik az az átfogó turizmusfejlesztési stratégia, amelynek alapján 2017-től a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) irányítja az ágazat fejlesztését - írja a Magyar Idők. Tokaj, Balaton, Budapest és Sopron kiemelt turisztikai fogadóterület lett, a jövőben pedig megszűnhet a reprezentációt terhelő adó, ami népszerűbbé teheti a vendéglátóhelyeket céges rendezvények szervezésére, javítva ezzel a szektorban tevékenykedő vállalkozások helyzetét.

A legújabb kormánydöntés Tokajt, Balatont, Budapestet és Sopront kiemelt turisztikai célponttá minősítette, vagyis kiemelt szerepet kapnak majd abban a turizmusfejlesztési stratégiában, amely a lap értesülései szerint az év végéig kerül kidolgozásra. 2017-től a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) irányítja az ágazat, ezen belül a főváros és a Balaton mellett több vidéki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés