FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Rejtély, mire készül a kormány ezzel a 30 milliárddal

Portfolio
Szerdán kihirdették a 2015-ös adómódosításokat, melyek számos ponton átírják az adótörvényeket. Ezek közül az egyik legrejtélyesebb és legnagyobb port kavart tétel az élelmiszerlánc-felügyeleti díj drasztikus emelése. A hét nemzetközi kiskereskedelmi láncot büntető különadóval kapcsolatban rengeteg a tisztázatlan kérdés, az illetékes minisztérium pedig hallgat.

A nemzetgazdasági miniszter úgy terjesztette be a 2015-ös adócsomagot, majd a Parlament a múlt héten úgy szavazott róla és szerdán úgy jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy hivatalosan nem tudjuk, hogy mekkora bevételre számít a kormány a megemelt élelmiszerlánc-felügyeleti díjból. A Magyar Nemzeti Bank közgazdászai legutóbbi költségvetést elemző anyagukban ezt meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés