Előfizetői tartalom

Reklámadó: nem kell fizetni a Google után?

Az internetes hirdetések piacát alapvetően befolyásoló jogértelmezést adott ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). A Google által közzétett hirdetésekért kapott bevétel után nem kell reklámadót fizetni. Emiatt a hirdetésszervező cégeken keresztül közzétett reklámok megrendelői is veszélybe kerülhetnek, ha az adóalanyiságra vonatkozó nyilatkozatokat a szereplők rutinszerűen töltik ki. De erre is van megoldás.

Erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz majd a reklámadó-törvénnyel foglalkozó, szeptember 10-ei szemináriumunkon. Az augusztus 15-én hatályba lépett reklámadóról szóló törvény alapján reklámadót kell fizetni a túlnyomórészt magyar nyelven vagy túlnyomórészt magyar nyelvű internetes oldalon közzétett reklámokból származó árbevétel után. Ebben az esetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés