Előfizetői tartalom

Rendesen megrázta a pofonfát a minisztérium

Az elmúlt napok híresője után a figyelem középpontjába került a Varga Mihály vezette Nemzetgazdasági Minisztérium, ugyanis jó pár kínos ügy a minisztériumhoz köthető. Néhány esetben nem magának kereste a bajt, ám néhány ügy a szakmai bizonytalanság miatt égett rá a minisztériumra. Cikkünkben tanulságképp felidézzük ezeket az ügyeket és közben bízunk benne, hogy a tárcának a jövőben sikerül elkerülnie a pofonokat.

Akarva-akaratlan A pénzügyekért, a költségvetésért valamint - többek között - az adóügyekért is felelős Nemzetgazdasági Minisztériumról joggal gondolhatjuk azt, hogy épületeiben a kormányzat átlagos területeihez hasonlítva az egyik legkiválóbb szakembergárda dolgozik. Egész nap a számokkal babrálnak, főleg az őszi időszakban, amikor be kell nyújtani a Parlamentnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés