Előfizetői tartalom

Változni fog az új kisadó

Portfolio
Lesznek még változások az új kisadó rendszerében, azért, hogy könnyebb legyen átlépni a társasági adóból a kisvállalati adóba, illetve összevonhatóak legyenek bizonyos kedvezmények - mondta el Balog Ádám adóügyekért felelős helyettes államtitkár a Joint Venture Szövetség Adóváltozások 2013 rendezvényén, amellett, hogy bemutatta, miért lesz olyan az adórendszer jövőre, amilyen.

Kiinduló helyzet Tőkeszegény gazdasággal bírunk, amelyhez alacsony foglalkoztatottság társul - ezek a tézisek alig változtak az elmúlt 20 évben, így az ebből következő problémák továbbra is megoldásra várnak. Magyarországot illetően a feketegazdaság összetétele a régiós országokhoz képest eltérő, nálunk különösen a foglalkoztatást érinti szürke-feketefoglalkoztatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés