Előfizetői tartalom

Áll a bál az osztrák-magyar határon

MTI
Az elmúlt napokban szigorított határellenőrzést vezetett be Ausztria a magyar határon a tavalyi menekültválságot idéző magas migráns szám miatt, amellyel párhuzamosan a magyar hatóságok is ellenőrzést vezettek be, ezt azonban jogtalannak minősítették az osztrákok - derül ki az MTI összefoglalójából. A két ország között kialakult feszültség enyhítésére, illetve a helyzet rendezésére a munkacsoportok állnak fel.

A magyar hatóságok jogtalan határellenőrzést folytatnak az osztrák-magyar határszakaszon - jelentette ki Wolfgang Sobotka osztrák belügyminiszter az osztrák közszolgálati televízió (ORF) kedd késő esti műsorában. Szerdai bécsi értesülés szerint a két ország munkacsoportokat állít fel a kialakult helyzet megoldására.Az ORF beszámolója szerint kedden az osztrák és a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés