Előfizetői tartalom

Amerika is újabb szankciókról döntött!

Portfolio
A múlt héten felmondott Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök hétfőn ismét munkába állt és határozottan felszólította a képviselőket, hogy csütörtökön szavazzák meg az általa kezdeményezett törvénymódosításokat. Különben szerinte államcsődbe sodródik az ország. Kedd délután bejelentették az EU nagykövetei az Oroszország elleni szankciós listáról és közben az USA is azzal fenyegetett, hogy ha nem lesz változás az oroszok hozzáállásában, akkor újabb szankciókról fognak dönteni.

2014. július 29. 22:03 Megosztás Amerika is kimutattta a foga fehérjét Az európai szankciókkal gyakorlatilag egy időben Barack Obama is bejelentett néhány intézkedést az oroszok ellen. A sajtótájékoztatón az elnök hangsúlyozta, hogy nem indul új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés