FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Amerikai ügyvivő: javulhatnak kicsit a magyar-amerikai kapcsolatok

Portfolio
A CEU-t mindkét nagy amerikai párt támogatja és "a CEU-val kapcsolatos kérdések a magyar-amerikai kapcsolatok szempontjából is fontosak" - többek között ezt hangsúlyozta a 24.hu-nak adott interjúban David Kostelancik. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének 12 hónapja itt élő ügyvivője ezzel együtt azt is mondta: budapesti tartózkodásának első 6 hónapjához képest "az új amerikai adminisztrációval megnyílt a lehetőség arra, hogy némileg változzanak a kétoldalú kapcsolatok".

A terjedelmes interjú néhány további fontosabb üzenete: "Trump elnök már beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel, Szijjártó Péter pedig Rex Tillerson külügyminiszterrel. Több ilyen magas szintű beszélgetés volt NATO- és más találkozók alatt. Tehát magasabb szintre helyeződött a párbeszéd az utóbbi időben, mint ami az általam itt eltöltött első hat hónapot jellemezte." "A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés