Előfizetői tartalom

Amire mindenképp figyelned kell 2017-ben!

Alapjaiban határozhatja meg a 2017-es évet, hogy Donald Trump milyen gazdaságpolitikát folytat majd. A fiskális stimulus biztosra vehető, más kérdés, hogy ez mennyire lesz sikeres és hogyan befolyásolja a Fed monetáris politikáját - ez az egyik legfontosabb makrogazdasági szempont, amely meghatározhatja a következő évet az általunk megkérdezett piaci elemzők szerint. Ezen kívül a befektetőknek érdemes követniük az európai választások eredményeit az EU jövőbeni integrációja miatt is. Idehaza pedig a beinduló gazdasági növekedésnek lehetnek következményei.

Most már nem telik el úgy az év vége, hogy ne kérdezzük meg a hazai elemzőket, alapkezelőket arról, hogy melyek lesznek az újévben a legmeghatározóbb makrogazdasági folyamatok, tényezők. Ebbe gyakorlatilag szinte minden belefér: amerikai kamatemelés, Donald Trump gazdaságpolitikája, a magyar jegybank lépései, európai választások. Aki fel akar készülni a 2017-es évre, annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés